Etikete Mufcopy – antibakterijske

Mufcopy antibakterijske etikete so primerne za uporabo na različnih tiskalnikih in fotokopirnih strojih. Etikete so narejene iz inovativnega papirja, ki omogoča antibakterijsko zaščito. Poleg prikazanih dimenzij etiket, izdelujemo tudi različne dimenzije po naročilu. V paketu je 100 listov.

 

13,50 

Dimenzija nalepke: 105×48mm
Število etiket na polo: 12
Format: A4
Teža: 1 kg
Šifra: 788801
Zaloga:

Na zalogi

Šifra: 788801 Kategoriji: ,

Opis

Bakterije so naši stalni nevidni spremljevalci. Mnoge od njih so patogene in posledično vodijo v bolezni. Lažji, kot je prenos bakterij, hitrejše je njihovo širjenje. Materiali, kot je papir, lahko postanejo potencialne točke prenosa za njihovo širjenje.

Med proizvodnjo je papirju dodana antibakterijska zaščita, za zanesljiv in trajen protimikrobni učinek proti velikemu številu bakterij, plesni in virusu iz družine koronavirusov.

Kje in zakaj priporočamo uporabo antibakterijskega papirja?

Omejevanje širjenja bakterij je pomembno predvsem za osebe z oslabljenim imunskim sistemom, ki so še posebej izpostavljene tveganju za nastanek okužb.

Uporabo antibakterijskih etiket priporočamo za tisk in kopiranje dokumentov, ki prehajajo iz rok v roke številnih ljudi: v zdravstvu, laboratorijih, gostinstvu, izobraževanju in državnih ter lokalnih institucijah.

Antibakterijski papir je odporen na gram negativne, gram pozitivne in na antibiotike odporne bakterije, npr. MRSA, ter proti virusu iz družine koronavirusov, saj so prikazali 94-odstotno zmanjšanje sposobnosti preživetja virusa v dveh urah.

Muflon spletna trgovina