Antibakterijski papir A4 R Copy® Standard

Inovativen papir, ki omogoča antibakterijsko zaščito, predstavlja pomembno novost v družini izdelkov R Copy Paper® za vsakodnevno pisarniško in domačo uporabo.   

4,99 

Format: A4
Gramatura: 80g
Število listov: 500 listov
Teža: 2.5 kg
Šifra: 788627
Šifra: 788627 Kategorije: , , ,

Opis

Bakterije so naši stalni nevidni spremljevalci. Mnoge od njih so patogene in posledično vodijo v bolezni. Lažji, kot je prenos bakterij, hitrejše je njihovo širjenje. Materiali, kot je papir, lahko postanejo potencialne točke prenosa za njihovo širjenje.

Med proizvodnjo je papirju dodana antibakterijska zaščita, za zanesljiv in trajen protimikrobni učinek proti velikemu številu bakterij, plesni in virusu iz družine koronavirusov.

Kje in zakaj priporočamo uporabo antibakterijskega papirja?

Omejevanje širjenja bakterij je pomembno predvsem za osebe z oslabljenim imunskim sistemom, ki so še posebej izpostavljene tveganju za nastanek okužb.

Uporabo antibakterijskega papirja priporočamo za tisk in kopiranje dokumentov, ki prehajajo iz rok v roke številnih ljudi: v zdravstvu, laboratorijih, gostinstvu, izobraževanju in državnih ter lokalnih institucijah.

Antibakterijski papir je odporen na gram negativne, gram pozitivne in na antibiotike odporne bakterije, npr. MRSA, ter proti virusu iz družine koronavirusov, saj so prikazali 94-odstotno zmanjšanje sposobnosti preživetja virusa v dveh urah.

Standardni večnamenski pisarniški papir visoke beline je primeren za vsakodnevno pisarniško in domačo uporabo ter tisk dokumentov različnih zahtevnosti. Papir omogoča dobre rezultate na laserskih, inkjet in kopirnih napravah za enobarvni, barvni in obojestranski tisk. Ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Dobri tehnični parametri omogočajo nemoteno tiskanje in kopiranje.

Prednosti izdelka:
Antibakterijski premaz
Omejuje širjenje bakterij
Visoka belina
Odličen za tisk besedila in grafik
Idealen multifunkcijski papir za dom in pisarno
Zelo primeren za barvni in obojestranski tisk
Odlično razmerje med kakovostjo in ceno
FSC® certifikat

Tipična uporaba:
Predstavitve
Računi
Poslovna poročila
Direktna pošta
Letna poročila

Muflon spletna trgovina