Samolepilne maske (250 kos)

Samolepilne maske za enkratno uporabo in kratek čas nošenja. Idealna rešitev za kratke obiske zaprtih prostorov. Na voljo v roli.

24,50 

Količina: 250 kos
Šifra: 788865
Zaloga:

Samo še 0 na zalogi

Šifra: 788865 Kategoriji: ,

Opis

Predstavljamo idealno rešitev za tiste obiskovalce zaprtih javnih prostorov, ki so pozabili svojo masko, jo izgubili ali pa bi jo želeli zamenjati. Maske za enkratno uporabo in kratek čas nošenja lahko gostom ponudite ob vhodu v vaše prostore, poleg razkužila za roke.

Uporaba cenovno zelo ugodnih mask je enostavna in okolju prijazna: masko povlecite iz pakiranja in odtrgajte po perforaciji, dvakrat prepognite na označenih mestih, namestite na obraz in razprite čez nos in brado. Biorazgradljivo masko po uporabi odložite v zabojnik za biološke odpadke.
V nasprotju z zaščitnimi maskami, ki za namestitev uporabljajo elastike, se samolepilne maske nameščajo s pomočjo dermatološko potrjenega lepila. Ker ne vsebujejo elastik za nameščanje bistveno manj obremenjujejo okolje.

Video z navodili za uporabo je na voljo na tej povezavi. 

Maske, izdelane iz papirja iz čistih bombažnih vlaken nudijo zaščito ustnega in nosnega predela obraza. Na voljo so v roli.

Izvleci
Odtrgaj
Sestavi
Namesti na obaz
Razpri čez nos in brado
Ustrezno odvrzi

 

Embalaža
Maske v roli
Maske v roli

 

 

 

Muflon spletna trgovina